vrijdag 3 augustus 2012

Etappe 5 Giro delle Dolomitti,

Langzaam loopt de koers op zijn einde en na de Koninginnenrit van Donderdag is er gisteren natuurlijk ook weer gekoerst.Hier weer twee nieuwe verslagen van gisteren.


    
 Jack:

Na de enerverende koninginnerit van gisteren vandaag een wat rustiger etappe naar de passo del Erbe. Bijna 2000 mtr hoog, 30 km klimmen en meer dan 2000 hoogtemeters. Alweer goeie benen; het is jammer dat de Giro alweer bijna afgelopen is.  Vandaag een hele tijd naast een Italiaan met een supermooie Specialized Venge gereden. Zijn "bike was beautiful maar de legs niet".  In de tijdrit heb ik hem maar achtergelaten. Eindelijk een Venge rijder verslagen.......
Morgen de laatste dag en dan weer naar huis naar de Limburgse heuvels. ook mooi maar niet het echte bergop fietsen. Volgend jaar weer terug naar de Dolomieten.

groeten,
Jack


Hoi Lars,

Alweer de vijfde etappe in de prachtige Dolomieten. Na een aanloop van 43 kilometers begon de klim naar de passo del Erbe. Het liep prima. De rit van 160 kilometer van gisteren was nauwelijks te merken. Het wordt nog eens wat......
Helaas morgen de laatste rit en dan zit het er weer op. Terug naar os Limburgs Landj. Maar ook de Loorberg en de Camerig hebben hun charme.

Ciao,

Frank 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten