maandag 6 augustus 2012

Ultimo Giro afgelopen Zaterdag, Giro delle Dolomitti





Het zit er weer op voor onze jongens in de Giro delle Dolomitti, Allemaal een ervaring rijker en een paar kilo lichter waarschijnlijk:)Ondanks dat de Zaterdag bijna in mineur zou beginnen door inbrekers die het voorzien hadden op de fietsen van de deelnemers kon de beveiliging van het hotel dat gelukkig nog verhinderen.
Als eerste wil ik de groep bedanken voor hun fanatieke optreden daar in Italie en het vertegenwoordigen van onze winkel echt super!! Wij wensen jullie allemaal een goede thuiskomst en nog een goed verloop toe voor de rest van het seizoen.! Bedankt van Bert,An en Lars.

Hier de laatste verslagen van de coureurs.

Huub en Jules,

Vandaag de laatste rit, het werd 90 km rustig uittrappen met een veradelijke tijdmeting in het begin van de etappe.

 De dag had heel anders kunnen beginnen. Er werd ons verteld door de eigenaar, dat afgelopen nacht ingebroken was in de garage waar onze fietsen stonden. Gelukkig was de bewaking er op tijd om erger te voorkomen.Het was goed te merken dat iedereen er doorheen zat. De benen deden zeer en het vutje wil ook niet meer.

 Op dit moment worden hoogte en diepte -punten nogmaals besproken met de nodige dorstlessers.
 Het was een zware maar mooie week.
 Op de foto hierboven staat een man links in het blauw met arm en beenprothese,deze geweldenaar reed de Giro delle Dolomiti uit over dezelfde cols en zware passages als de anderen.Een diep respect voor deze man!keep on going never look down:)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten