dinsdag 31 juli 2012

3de Etappe Giro delle Dolomitti, Bolzano 143 km

Gisteren hebben de mannen een relatief rustige etappe gereden.In iedergeval dat deed de organisatie denken.De beklimming die gisteren werd voorgeschoteld was toch iets pittiger dan gedacht en met de zware Fedaia van gisteren in de benen werden de spiertjes toch weer even aangespannen. Hieronder de verslagen van Frank en Jack.Jullie zitten al op de helft mannen !!



Frank:
Dachten wij vandaag een rustigere tocht te krijgen. Tenminste, dat wilde de organisatie ons doen geloven. Na een aanloop van een 45 kilometer ging het bergop. Eerst geleidelijk aan, stijgingspercentage van 5%, maar dat werd al snel rond de 10. En dat stond dus niet in de routebeschrijving ! Life wasn't meant to be easy...... Desondanks een mooie klim van bijna 24 kilometer naar 2011 meter. Prachtige vergezichten. Morgen rustdag, dus we kunnen enigszins bijkomen.

Ciao,

Frank

Jack:
vandaag de 3e etappe, 143 km lang, 1 beklimming van de Maso Corto 2011 mtr. Op papier leek het een gemakkelijke klim te zijn, maar in werkelijkheid was het een onregelmatige klim waar gemakkelijke stukken afgewisseld werden met steile van 10% en soms wat meer. De tijdrit bergop van 14,3 km in minder dan 1 uur gedaan. Vandaag gelukkig geen last van de zware beklimming van de Fedaia gisteren. Morgen rustdag en dan donderdag de rit waar ik me erg op verheug; de koninginnerit over Passo Gardena, Pordoi en Sella.

bona sera
Jack


Geen opmerkingen:

Een reactie posten